Rock Werchter

Kom je mee feesten?

Het is feest! Altsien vzw organiseert dit jaar voor het eerst een GRATIS concertavond voor de inwoners van Rotselaar en Haacht. Het buurtfeest nouveau vindt plaats op zaterdag 16 maart vanaf 19 uur in Den Box in Haacht. Op het programma: blackwave., MIRRANDA, DJ Christophe Lambrecht en Discobar De Zalmkes. Inwoners van Rotselaar en Haacht kunnen een gratis toegangsticket voor deze feestelijke avond aanvragen. (Lees verder onder de foto)

Het buurtfeest van Rock Werchter zit in het nieuw. De organisatoren van Rock Werchter halen het uit de drukke festivalperiode en brengen het naar het voorjaar. De eerste editie van het buurtfeest 2.0 vindt plaats op zaterdag 16 maart in Den Box in Haacht.

En het gaat knallen. Discobar De Zalmkes opent en sluit af. Jonge wolven én streekgenoten MIRRANDA tekenen voor het eerste optreden. Hoofdact is blackwave.. Afgelopen zomer waren de Antwerpenaren afsluiter in de KluB C op zaterdag. En dat deden ze met zoveel verve dat er nog over gesproken wordt. Enjoy the wave! Na hun show mikt Christophe Lambrecht, StuBru-DJ, met goed gekozen platen op de dansbenen.

Wil je er bij zijn? Vraag dan voor 17 februari om 23u59 je gratis toegangsticket aan via deze website. Let wel: het aantal tickets is beperkt.