Rock Werchter

CORONA UPDATE -- Tickets Werchter Boutique 2021

Beste,

Vorige week werd aangekondigd dat Rock Werchter uitstelt naar 2022. Graag geven we jullie ook een update over Werchter Boutique. 

De organisatie kan het festival niet op een normale manier voorbereiden, noch is er de zekerheid dat het in volle vorm kan doorgaan. Werchter Boutique wil zijn fans en artiesten enkel de allerbeste festivalervaring bieden. Gezien de onzekerheid werd tot op heden nog geen datum voor #WB21 aangekondigd. Het spijt ons jullie te moeten meedelen dat die er ook niet zal komen. Ook Werchter Boutique wordt helaas een tweede keer uitgesteld. 

We kijken ineens vooruit, naar Werchter Boutique 2022. Er wordt al volop aan het programma gewerkt. Dubbel en dik willen we de verloren jaren inhalen. De volgende editie van Werchter Boutique wordt een feest! 

Mogen we jullie vragen om tickets bij te houden tot er een datum en programma van Werchter Boutique​​​​​​​ 2022 bekendgemaakt wordt. Nog even geduld dus. Van zodra er meer nieuws rond Werchter Boutique 2022 is, zullen we je opnieuw contacteren met verdere duiding en instructies. Bedankt voor je begrip.

En dan nu op naar betere tijden! Die komen er. Daar geloven we in. Zomer, livemuziek, Werchter. Een magische combinatie is dat. De goesting is ongelooflijk groot om de livemuziek deze zomer terug naar het festivalpark te brengen. Het zal anders zijn, maar daarom niet minder plezant. We komen bij jullie terug van zodra de plannen uitgewerkt zijn. Stay tuned! 

We danken jullie voor het begrip en vertrouwen.

Take care, stay safe.

Ticketmaster