Rock Werchter

Veelgestelde vragen

Ik had in 2020 een voordeelticket voor Rock Werchter gekocht, is dit nog geldig?

Ja! De voordeeltickets voor Rock Werchter 2020 blijven geldig en werden automatisch omgezet naar Rock Werchter 2022. De nieuwe tickets zijn terug te vinden bij ‘My Account’ op Ticketmaster. ​​​​​​​Vergeet deze niet de downloaden!


Ik had in 2020 een voordeelticket voor TW Classic gekocht, is dit nog geldig?

Ja! De voordeeltickets voor TW Classic 2020 blijven geldig en werden automatisch omgezet naar TW Classic 2022. De nieuwe tickets zijn terug te vinden bij ‘My Account’ op Ticketmaster. Vergeet deze niet de downloaden!


Zijn er nog voordeeltickets voor 2022 te koop?

Alle voordeeltickets voor Rock Werchter, Werchter Boutique en TW Classic zijn uitverkocht.


Kan ik een dagticket voor Rock Werchter aan voordeeltarief kopen?

Het voordeeltarief is enkel van toepassing op combitickets voor Rock Werchter. Er zijn dus geen dagtickets verkrijgbaar aan voordeeltarief. Informatie over reguliere dagtickets kan je hier terugvinden.


Kan ik met een voordeelticket ook kamperen op Rock Werchter?

De camping is niet inbegrepen bij een festival- of voordeelticket. Voor toegang tot The Hive, The Hive Resort of de entertainmentzone van The Hive moet je een apart ticket kopen. Alle campinginformatie vind je hier.


Kan ik als buurtbewoner drank- en eetbonnen kopen?​​​​​​​

Net zoals alle bezoekers, kan je als buurtbewoner op voorhand drank- en eetbonnen aankopen. Dat doe je hier.


Kan ik meerdere voordeeltickets kopen voor hetzelfde festival?

Elke inwoner kan per festival één voordeelticket aankopen. Het is mogelijk om voor meerdere personen binnen één gezin voordeeltickets te kopen, maar dan moet elke persoon apart geregistreerd worden.


Kan ik mijn voordeelticket omwisselen voor een ander festival?

Voordeeltickets voor TW Classic zijn enkel geldig voor TW Classic, net zoals voordeeltickets voor Werchter Boutique enkel geldig zijn voor Werchter Boutique. Wisselen van festival kan niet.


Ik heb geen bevestigingsmail gekregen na mijn registratie, wat moet ik doen?

Check of de mail niet bij je ongewenste e-mails is terecht gekomen. Als je daar geen mails vindt, probeer het registratieformulier nog eens in te vullen.

Anders kan je contact opnemen met Ticketmaster via naar help@ticketmaster.be


Ik heb het registratieformulier ingevuld, ben ik nu zeker van mijn voordeeltickets?

Nog niet. Het aantal voordeeltickets is beperkt. Wie eerst registreert, staat bovenaan de lijst. Na de registratieperiode volgt een controleperiode en gaat de gemeente na of alle inschrijvingen ook effectief inwoner van de gemeente zijn. Na die controle wordt een unieke code gemaild waarmee het voordeelticket kan aangekocht worden.


Help! Ik ben mijn code kwijt om een ticket te kopen!

Geen paniek! Stuur gewoon een mail naar inwoners@rockwerchter.be met je naam en rijksregisternummer en we vinden dat voor jou terug.


Kan ik mijn voordeelticket doorverkopen/doorgeven?

Tickets zijn niet overdraagbaar en kunnen niet doorverkocht worden. Bij het scannen van het ticket in het burenloket is er een identiteitscontrole voorzien. De naam bij registratie moet overeenkomen met de naam op de identiteitskaart. Zowel bij de gemeente (tijdens de controle van de registraties) als bij het scannen van het ticket in het burenloket is er een identiteitscontrole.