Rock Werchter

CORONA UPDATE -- Voordeeltickets Rock Werchter 2020

Wat met de voor Rock Werchter 2020 aangekochte tickets en andere festivalproducten (campingtickets, drank/eetvouchers, accommodaties…). Worden deze terugbetaald?

De (Belgische) minister van Economie en consumentenzaken heeft maatregelen getroffen voor de hele live muzieksector. Uitzonderlijk en onder strikte voorwaarden kan een krediet toegekend worden in plaats van een terugbetaling. Een maatregel die zowel de consument beschermt maar evengoed de impact van de huidige crisis voor de organisatoren beperkt.

In concreto betekent dit dat een krediet wordt toegekend ter waarde van het volledige bedrag besteed aan de reservatie voor Rock Werchter 2020. Vanaf 15 september zal dit krediet beschikbaar zijn in ‘mijn account’ op ticketmaster.be. Het krediet kan vrij besteed worden aan festivals georganiseerd in het Festivalpark in Werchter in 2021 en 2022. Bovendien krijgen de Rock Werchter 2020 tickethouders ook toegang tot een exclusieve presale voor de editie van 2021. Zo kunnen zij zich voor de start van de officiële ticketverkoop al verzekeren van een ticket voor de volgende editie.

Dit is eveneens van toepassing op de Voordeeltickets voor inwoners van de gemeente Rotselaar en Haacht.

Heb je vragen in verband met de ticketregeling of je bestelling?
We verwijzen je graag door naar de uitgebreide Frequently Asked Questions-pagina van onze ticketpartner Ticketmaster.