Rock Werchter

Voordeeltickets Rock Werchter 2020

Als inwoner van Rotselaar of Haacht kan je een ticket voor Rock Werchter 2020, dat plaatsvindt van donderdag 2 tot zondag 5 juli, aankopen aan een voordeelprijs. Je geniet van een korting van 30%.  Een voordelig combiticket kost je 173,10 euro inclusief service kosten, in plaats van 243 euro. Voor de gemeente Rotselaar wordt een contingent van 1.500 tickets gereserveerd, voor Haacht een contingent van 1.000 tickets.

Wens je een voordeelticket aan te kopen?  Registreer je via www.ticketmaster.be/rw/buren. De registratieperiode start op 21 december om 9u. Op 5 januari om 23u wordt er afgesloten.

Het aanbod voordeeltickets is beperkt. Tickets worden verdeeld volgens het first come, first servedprincipe. Voordeeltickets worden op naam uitgegeven en zijn voor uitsluitend persoonlijk gebruik. Ze kunnen niet doorverkocht of getransfereerd worden.  Per inwoner kan slechts 1 voordeelticket aangekocht worden. Het is wel mogelijk om voor meerdere personen binnen één gezin tickets aan te kopen. Elke inwoner moet echter apart geregistreerd worden.

Voordeeltickets aankopen, stap voor stap:

  • Registreer je tussen 21 december 2019 om 9u en 5 januari 2020 om 23u opwww.ticketmaster.be/rw/buren.
  • Je ontvangt, na een succesvolle registratie, een bevestigingsmail.
  • Na controle van je gegevens door de gemeente, krijg je via Ticketmaster een unieke code  gemaild. Met deze code kan overgaan tot de effectieve aankoop van je ticket(s).

Hulp nodig? Heb je vragen in verband met de aankoopprocedure van de voordeeltickets, dan kan je mailen naar help@ticketmaster.be. De festivalorganisatie staat tot je dienst via inwoners@rockwerchter.be