Rock Werchter

CORONA UPDATE -- Voordeeltickets Rock Werchter 2021

Beste,

Rock Werchter 2021 wordt uitgesteld. De volgende editie van het vierdaagse festival vindt plaats van donderdag 30 juni tot zondag 3 juli 2022.

De organisatie kan het festival niet op een normale manier voorbereiden, noch is er de zekerheid dat het in volle vorm kan doorgaan. Rock Werchter wil zijn fans en artiesten enkel de allerbeste Rock Werchter ervaring bieden. In de huidige omstandigheden kunnen ze dit niet realiseren. 

Volgend jaar is Rock Werchter er weer. In volle, beste vorm en nog veel beter dan dat. Rock Werchter 2021 acts zullen in de mix gaan met straffe nieuwe namen. Namen en praktische info volgen later. Zeker is dat we gaan knallen van donderdag 30 juni tot zondag 3 juli 2022. 

Alle tickets voor Rock Werchter 2021 worden automatisch omgeboekt naar Rock Werchter 2022. 

Dit geldt voor alle festivaltickets (dag- en combitickets) en voor alle nevenproducten (accommodatie, food & drinkvouchers). Vanaf 26 maart 2021 zal je via je Ticketmaster-profiel je ticket(s) voor Rock Werchter 2022 kunnen downloaden. Je hoeft dus verder niets meer te doen!

Rock Werchter biedt ook de mogelijkheid aan om je ticket(s) om te ruilen naar een voucher. Je kan een voucher via je Ticketmaster-profiel aanvragen tussen 26 maart 2021 en 30 september 2021. Het krediet van de voucher is de prijs van heel je Rock Werchter 2021 bestelling, inclusief service kosten. De voucher kan je vrij besteden bij het aankopen van tickets en/of nevenproducten voor festivals die georganiseerd worden door de organisator in Festivalpark Werchter in 2021 en 2022. Let op, zolang de voorraad festivaltickets strekt natuurlijk. Heb je nog vragen over de ticketregeling, neem dan een kijkje op onze  Rock Werchter FAQ.

En dan nu op naar betere tijden! Die komen er. Daar geloven we in. Zomer, livemuziek, Werchter. Een magische combinatie is dat. De goesting is ongelooflijk groot om de livemuziek deze zomer terug naar het festivalpark te brengen. Het zal anders zijn, maar daarom niet minder plezant. We komen bij jullie terug van zodra de plannen uitgewerkt zijn. Stay tuned! 

We danken jullie voor het begrip en vertrouwen.

Take care, stay safe.

Ticketmaster